PRIVACYBELEID


Wij willen uw aandacht vestigen op de nieuwe verordening gegevensbescherming.

1. Wettelijke basis

1.1. De EU General Data Protection Regulation, de Data Protection Act 2000 en de Data Protection Adjustment Act 2018 dienen het recht op bescherming van persoonsgegevens. Wij verwerken uw gegevens uitsluitend op basis van de wettelijke bepalingen (DSGVO, DSG 2018, TKG 2003).

2. Basisprincipes

2.1. Verantwoordelijk: STRAFINGER Tourismusmanagement & Reisebüro GmbH voor: KARINTHIË FIETSTOCHTEN - OOSTENRIJK FIETSTOCHTEN - KANOWANDELEN, Ossiacher See Süduferstraße 59 - 61,
9523 Landskron / Villach, Karinthië 

2.2. Het is voor ons bijzonder belangrijk om alle persoonlijke gegevens die u ons toevertrouwt te beschermen en op te slaan. In dit document leest u meer over hoe wij uw persoonsgegevens gebruiken en verwerken.

3. oormerken, rechtsgrondslag, bewaartermijn en gegevensontvanger

3.1. We hebben de verzamelde persoonsgegevens nodig voor de klantenservice bij ons inkomend reisbureau, zoals vermeld onder 2.1: vragen beantwoorden, informatie verzenden, nieuwsbrieven, bestellingen van vouchers verwerken, gratis catalogi verzenden (bestelmogelijkheid via homepage), aanbiedingen en alle reisdocumenten verzenden. De gegevens worden voor dit doel verzameld, opgeslagen, verwerkt en gebruikt.

3.2. De wettelijke basis voor de verwerking van uw persoonsgegevens is enerzijds de uitvoering van een contract (bijv. Online bestellen van onze vouchers, reisboekingen), gerechtvaardigde belangen, de nakoming van onze wettelijke of contractuele verplichtingen en anderzijds uw toestemming (bijv. Contactformulier, nieuwsbrief, cookies). Het niet verstrekken van de gegevens kan verschillende gevolgen hebben (niet-nakoming van het contract, gerechtelijke stappen, schending van de wet).

3.3. Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals naam, adres, e-mail, telefoonnummer, indien nodig, voor de duur van de gehele zakelijke relatie (van het aangaan, verwerken tot het beëindigen van een contract) en in overeenstemming met de wettelijke bewaar- en documentatieverplichtingen, waaronder onder meer van het Wetboek van vennootschappen (UGB), de federale belastingwet (BAO) en tot het einde van elk juridisch geschil en doorlopende garantie- en garantieperiodes.

3.4. Als onderdeel van onze zakelijke activiteiten, de werking van de website KÄRNTEN RADREISEN - OOSTENRIJK CYCLE TRAVEL - CANOEWALKING en de afhandeling van boekingen via ons inkomende reisbureau - geven we opdracht tot verwerkers zoals Softwaredienstverleners, dienstverleners die de nieuwsbrieftool en het vouchersysteem leveren, ons mailingbedrijf (voor het verzenden van catalogi) en onze partners die mogelijk betrokken zijn bij het verwerken van reisboekingen en die toegang hebben tot uw persoonlijke gegevens tijdens hun activiteiten Kan gegevens verkrijgen als ze de gegevens nodig hebben om hun respectieve dienst te vervullen. Ze hebben zich ertoe verbonden de toepasselijke regelgeving inzake gegevensbescherming na te leven. Contracten voor orderverwerking zijn afgesloten in overeenstemming met Art 28 AVG.

Meer informatie over de door ons ingeschakelde contractverwerkers kunt u opvragen via datenschutz@strafinger.at.

3.6. De gegevens (naam, adres, e-mail, telefoonnummer) worden, indien nodig, doorgegeven aan de partners van KÄRNTEN RADREISEN - OOSTENRIJK RADREISEN - KANUWANDERN voor de holistische verwerking van reisboekingen. Bovendien worden uw gegevens doorgestuurd naar onze mailingpartner, Global Mail, Hosnedlgasse 8, 1220 Wenen, voor gratis verzending van catalogi.

4. Contactformulier op websites

4.1. Uw gegevens, inclusief persoonlijke gegevens, van ons contactformulier worden via onze eigen mailserver naar ons verzonden om uw verzoek te verwerken, verder verwerkt en opgeslagen door ons. Deze gegevens worden niet verzameld of doorgegeven zonder uw toestemming. Zonder deze gegevens kunnen wij uw vragen niet verwerken.

4.2. De gegevensverwerking vindt plaats op basis van de wettelijke bepalingen van § 96 Abs 3 TKG en Art 6 Abs 1 lit a (toestemming) AVG.

5. Newsletter

5.1. U kunt zich op de website aanmelden voor onze nieuwsbrief door middel van de dubbele opt-in procedure. Na registratie ontvangt u een e-mail waarin u wordt gevraagd uw registratie te bevestigen. De verzending van onze nieuwsbrief is niet mogelijk zonder de bekendmaking van deze gegevens. U kunt zich afmelden voor de nieuwsbrief door op de afmeldlink aan het einde van elke nieuwsbrief te klikken.

5.2. We geven verwerkers opdracht om onze nieuwsbrief te verzenden. Ze hebben zich ertoe verbonden de toepasselijke regelgeving inzake gegevensbescherming na te leven. Er is een orderverwerkingsovereenkomst afgesloten in overeenstemming met Art 28 AVG. Meer informatie over de door ons ingeschakelde contractverwerkers kunt u opvragen via datenschutz@strafinger.at.

5.3. De gegevensverwerking vindt plaats op basis van de wettelijke bepalingen van § 96 Abs 3 TKG en Art 6 Abs 1 lit a (toestemming) AVG.

6. Online winkelen

6.1. We willen erop wijzen dat voor een eenvoudiger winkelproces en voor latere contractafwikkeling door de webshopbeheerder, INCERT eTourismus GmbH & Co KG, 4040 Linz (www.incert.at/dsgvo), die ons de voucher-tool ter beschikking stelt voor het verwerken van voucherbestellingen voor Health & Spa - Premium Hotels, worden de volgende gegevens opgeslagen: titel, voornaam, achternaam, geboortedatum, e-mailadres, telefoonnummer, adres, postcode, stad, Land, gekochte vouchers, nieuwsbriefregistratie, betalingswijze, reserveringsnummer, boekingsdatum, waarde (voucherbedrag). De gegevens die u verstrekt, zijn nodig om het contract uit te voeren of om precontractuele maatregelen uit te voeren. Zonder deze gegevens kunnen wij de overeenkomst met u niet sluiten.

6.2. De noodzakelijke gegevens voor het debiteren en factureren van de aankoopprijs van de gekochte vouchers worden doorgestuurd naar de verwerkende bank / betalingsdienstaanbieder (bijv. Bij betaling met creditcard) via de door ons in opdracht gegeven webwinkelaanbieder INCERT (zoals vermeld onder punt 6.1) om aan onze fiscale verplichtingen te voldoen.

Ze hebben zich ertoe verbonden de toepasselijke regelgeving inzake gegevensbescherming na te leven. Er is een orderverwerkingsovereenkomst afgesloten in overeenstemming met Art 28 AVG. Meer informatie over de door ons ingeschakelde contractverwerkers kunt u opvragen via datenschutz@strafinger.at.

6.3. De gegevensverwerking vindt plaats op basis van de wettelijke bepalingen van § 96 Abs 3 TKG en Art 6 DSGVO (in het bijzonder toestemming en / of noodzaak tot nakoming van het contract)

7. Koekjes

We gebruiken zogenaamde cookies op onze website. Dit zijn kleine tekstbestanden die met behulp van de browser op uw apparaat worden opgeslagen. Ze kunnen geen kwaad.
We gebruiken cookies om ons aanbod gebruiksvriendelijk te maken. Sommige cookies blijven op uw apparaat totdat u ze verwijdert. Ze stellen ons in staat om uw browser te herkennen bij uw volgende bezoek.
Als u dit niet wilt, kunt u uw browser zo instellen dat deze u informeert over de instelling van cookies en u dit alleen in individuele gevallen toestaat.
Als cookies zijn gedeactiveerd, kan de functionaliteit van onze website worden beperkt.
Informatie over het soort cookies en de redenen voor het gebruik ervan vind je in onze cookieverklaring.

7.1 Toestemming voor cookies

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, verschijnt er een "cookievenster" waarin wij uw toestemming vragen voor de verwerking van gegevens door cookies. We hebben u ook geïnformeerd over het gebruik van cookies via een link in onze gegevensbeschermingsverklaring in het cookievenster. Door onze website te gebruiken na bevestiging van de cookiemelding, accepteer je de gegevensverwerking conform de bepalingen van de cookieverklaring.

7.2 Cookieverklaring

Tijdens het gebruik van onze website worden de volgende cookies gebruikt:

PHPSESSID (sessie)
Doel: Deze cookie slaat uw huidige sessie met betrekking tot PHP-applicaties op en zorgt er zo voor dat alle functies van deze website, die gebaseerd zijn op de PHP-programmeertaal, volledig weergegeven kunnen worden. Bewaartermijn: tot het einde van de browsersessie (wordt verwijderd wanneer u uw internetbrowser sluit).

cookie_notice_accepted
Doel: Deze cookie slaat op of en wanneer een gebruiker heeft ingestemd met de cookieverklaring door te bevestigen. Bewaartermijn: 1 maand.

Google Analytics (_ga, _gat, _gat_UAXXXXXX-X, _gid, __utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz) Doel: Deze cookies worden gebruikt om statistische informatie over onze websitetoegang te genereren om rapporten te genereren en om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren. Gedetailleerde informatie over alle Google Analytics-cookies vindt u op https://policies.google.com/technologies/types?hl=de. Bewaartermijn: Gedetailleerde informatie hierover vindt u onder https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage.

8. Gebruik van Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google Inc. ("Google"). De aanbieder is Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, VS. Google Inc is gecertificeerd als de ontvanger van de gegevens volgens het EU-US Privacy Shield Framework.

Google Analytics maakt gebruik van zogenaamde “cookies”, tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen en waarmee uw gebruik van de website kan worden geanalyseerd. De informatie die door de cookie wordt gegenereerd over uw gebruik van deze website, wordt meestal overgebracht naar een server van Google in de VS en daar opgeslagen. Als IP-anonimisering op deze website is geactiveerd, wordt uw IP-adres vooraf door Google ingekort binnen lidstaten van de Europese Unie of in andere verdragsstaten van de Overeenkomst betreffende de Europese Economische Ruimte. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS verzonden en daar ingekort. Namens de exploitant van deze website zal Google deze informatie gebruiken om uw gebruik van de website te evalueren, om rapporten over de website-activiteit samen te stellen en om de website-exploitant andere diensten aan te bieden met betrekking tot website- en internetgebruik.
Het IP-adres dat door uw browser wordt verzonden als onderdeel van Google Analytics, wordt niet samengevoegd met andere Google-gegevens.
U kunt het opslaan van cookies voorkomen door uw browsersoftware dienovereenkomstig in te stellen; Wij willen u er echter op wijzen dat u in dit geval mogelijk niet alle functies van deze website volledig kunt gebruiken. U kunt ook voorkomen dat Google de gegevens verzamelt die door de cookie worden gegenereerd en betrekking hebben op uw gebruik van de website (inclusief uw IP-adres) en deze gegevens door Google verwerkt door de browserplug-in te gebruiken die beschikbaar is via de volgende link. downloaden en installeren in: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Deze website maakt gebruik van Google Analytics met de extensie "_anonymizeIp ()". Hierdoor worden IP-adressen in verkorte vorm verder verwerkt, zodat persoonlijke verwijzingen kunnen worden uitgesloten. Als de over u verzamelde gegevens kunnen worden gekoppeld aan een persoon, wordt dit onmiddellijk uitgesloten en worden de persoonlijke gegevens onmiddellijk verwijderd.

We gebruiken Google Analytics om het gebruik van onze website te analyseren en regelmatig te verbeteren. De verkregen statistieken kunnen we gebruiken om ons aanbod te verbeteren en voor jou als gebruiker interessanter te maken. Voor de uitzonderlijke gevallen waarin persoonlijke gegevens naar de VS worden overgedragen, heeft Google zich aangemeld bij het EU-VS Privacy Shield, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. De wettelijke basis voor het gebruik van Google Analytics is artikel 6, lid 1, zin 1, lit. f AVG.

Informatie van derden: Google Dublin, Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland, fax: +353 (1) 436 1001. www.google.com/analytics/terms/de.html, Overzicht van gegevensbescherming: www.google.com/intl/de/analytics/learn/privacy.html, evenals de gegevensbeschermingsverklaring: www.google.de/intl/de/policies/privacy.
Deze website maakt ook gebruik van Google Analytics voor een cross-device analyse van bezoekersstromen, die wordt uitgevoerd via een user-ID. U kunt de apparaatoverschrijdende analyse van uw gebruik deactiveren in uw klantenaccount onder "Mijn gegevens", "Persoonlijke gegevens".

9. Gebruik van scriptbibliotheken (Google Web Fonts)

Om onze inhoud correct en grafisch aantrekkelijk weer te geven in alle browsers, gebruiken we scriptbibliotheken en lettertypebibliotheken zoals. B. Google Web Fonts (www.google.com/webfonts). Google-weblettertypen worden overgebracht naar de cache van uw browser om meervoudig laden te voorkomen. Als de browser Google Web Fonts niet ondersteunt of toegang verhindert, wordt de inhoud weergegeven in een standaardlettertype.
Bij het oproepen van scriptbibliotheken of lettertypebibliotheken wordt automatisch een verbinding met de bibliotheekbeheerder tot stand gebracht. Het is theoretisch mogelijk - maar momenteel ook onduidelijk of, en zo ja, voor welke doeleinden - dat exploitanten van dergelijke bibliotheken gegevens verzamelen.
Het privacybeleid van de bibliotheekbeheerder Google is hier te vinden: www.google.de/intl/de/policies/privacy.

10. Toestemming en herroepingsrecht

10.1. Als uw toestemming nodig is voor de verwerking van uw gegevens, zullen wij deze alleen verwerken met uw uitdrukkelijke toestemming.

10.2. Wij verwerken in principe geen gegevens van minderjarigen en zijn daartoe niet bevoegd. Door uw toestemming te geven, bevestigt u dat u de leeftijd van 14 jaar heeft bereikt of dat uw wettelijke vertegenwoordiger uw toestemming heeft gegeven.

10.3. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken op het volgende e-mailadres: datenschutz@strafinger.at

In dat geval worden de gegevens die tot nu toe over u zijn opgeslagen, geanonimiseerd en vervolgens alleen gebruikt voor statistische doeleinden zonder persoonlijke referentie. Het intrekken van toestemming heeft geen invloed op de rechtmatigheid van de verwerking die is uitgevoerd op basis van toestemming tot het moment van intrekking.

11. gegevensbeveiliging

11.1. KÄRNTEN RADREISEN - OOSTENRIJK CYCLING - KANUWANDERN gebruikt technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen om de opgeslagen persoonsgegevens te beschermen tegen onbedoelde of opzettelijke manipulatie, verlies of vernietiging en tegen toegang door onbevoegde personen. Onze beveiligingsmaatregelen worden continu verbeterd in lijn met de technische vooruitgang.

12. Uw rechten

12.1. U heeft recht op informatie van de verantwoordelijke bij KÄRNTEN RADREISEN - AUSTRIA RADREISEN - KANUWANDERN over de betreffende persoonsgegevens. Zolang er geen wettelijke bewaarplicht is, heeft u het recht om deze gegevens te laten verwijderen en bezwaar te maken tegen verwerking. U hebt ook het recht om de gegevens te corrigeren en de verwerking te beperken, gegevensoverdraagbaarheid en een klacht in te dienen bij de Oostenrijkse gegevensbeschermingsautoriteit (Wickenburggasse 8-10, 1080 Wenen, e-mail: dsb@dsb.gv.at).

12.2. Neem voor uw rechten contact met ons op via datenschutz@strafinger.at of het STRAFINGER Tourismusmanagement & Reisebüro GmbH voor CARINTHIA FIETSTOCHTEN - OOSTENRIJK FIETSTOCHTEN - KANOWANDELEN, Ossiacher See Süduferstraße 59 - 61,
9523 Landskron / Villach, contactpersoon: Max Strafinger