ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ


Rádi bychom vás upozornili na nové nařízení o ochraně údajů.

1. Právní základ

1.1. Obecné nařízení EU o ochraně údajů, zákon o ochraně údajů z roku 2000 a zákon o úpravě údajů z roku 2018 slouží právu na ochranu osobních údajů. Vaše údaje zpracováváme výhradně na základě zákonných ustanovení (DSGVO, DSG 2018, TKG 2003).

2. Základy

2.1. Odpovědný: STRAFINGER Tourismusmanagement & Reisebüro GmbH pro: KARINSKÉ CYKLISTICKÉ PROHLÍDKY - RAKOUSKO CYKLISTICKÉ PROHLÍDKY - Pěší turistika na kánoích, Ossiacher See Süduferstraße 59-61,
9523 Landskron / Villach, Korutany 

2.2. Je pro nás obzvláště důležité chránit a ukládat všechny osobní údaje, které nám svěříte. V tomto dokumentu se dozvíte více o tom, jak používáme a zpracováváme vaše osobní údaje.

3. Vyčleňování, právní základ, doba skladování a příjemce údajů

3.1. Shromážděné osobní údaje potřebujeme pro účely zákaznického servisu v naší příchozí cestovní kanceláři, jak je uvedeno v bodě 2.1: odpovídání na dotazy, přenos informací, informační bulletiny, zpracování objednávek poukazů, zasílání bezplatných katalogů (možnost objednání prostřednictvím domovské stránky), zasílání nabídek a všech cest dokumenty. Údaje jsou shromažďovány, ukládány, zpracovávány a používány pro tento účel.

3.2. Právním základem pro zpracování vašich osobních údajů je na jedné straně plnění smlouvy (např. Online objednávka našich voucherů, cestovní rezervace), oprávněné zájmy, plnění našich zákonných nebo smluvních povinností a na straně druhé svůj souhlas (např. kontaktní formulář, zpravodaj, soubory cookie). Neposkytnutí údajů může mít různé důsledky (neplnění smlouvy, právní kroky, porušení zákona).

3.3. Vaše osobní údaje, jako je jméno, adresa, e-mail, telefonní číslo, pokud je to nutné, zpracováváme po dobu trvání celého obchodního vztahu (od zahájení, zpracování až po ukončení smlouvy) i v souladu se zákonnými povinnosti týkající se uchovávání a dokumentace, mezi které patří mimo jiné korporační zákoník (UGB), federální daňový zákoník (BAO), a to až do konce jakéhokoli právního sporu a pokračující záruky a záručních dob.

3.4. V rámci našich obchodních aktivit je provozování webových stránek KÄRNTEN RADREISEN - AUSTRIA CYCLE TRAVEL - CANOEWALING i zpracování rezervací prostřednictvím naší příchozí cestovní kanceláře - pověřujeme zpracovatele jako např. Poskytovatelé softwarových služeb, poskytovatelé služeb, kteří poskytují nástroj pro zpravodaje a systém poukazů, naše poštovní společnost (pro zasílání katalogů) a naši partneři, kteří se mohou podílet na zpracování cestovních rezervací a kteří mají v rámci svých činností přístup k vašim osobním údajům Získat data, pokud potřebují data k plnění svých příslušných služeb. Zavázali se, že budou dodržovat příslušné předpisy o ochraně údajů. Smlouvy o zpracování objednávek byly uzavřeny v souladu s čl. 28 GDPR.

Můžete si vyžádat více informací o námi pověřených zpracovatelích smluv na datenschutz@strafinger.at.

3.6. Údaje (jméno, adresa, e-mail, telefonní číslo) budou v případě potřeby předány partnerům společnosti KÄRNTEN RADREISEN - RAKOUSKO RADREISEN - KANUWANDERN pro komplexní zpracování cestovních rezervací. Dále budou vaše údaje předány našemu poštovnímu partnerovi, Global Mail, Hosnedlgasse 8, 1220 Vídeň, za účelem bezplatného odeslání katalogu.

4. Kontaktní formulář na webových stránkách

4.1. Vaše údaje, včetně osobních údajů, z našeho kontaktního formuláře nám budou předány prostřednictvím našeho vlastního poštovního serveru ke zpracování vašeho požadavku, dále zpracovány a uloženy námi. Tyto údaje nebudou shromažďovány ani předávány bez vašeho souhlasu. Bez těchto údajů nemůžeme zpracovat vaše dotazy.

4.2. Zpracování údajů probíhá na základě zákonných ustanovení § 96 Abs 3 TKG a článku 6 Abs 1 lit (GDPR).

5. Newsletter

5.1. Můžete se zaregistrovat k odběru našeho zpravodaje na webových stránkách pomocí postupu dvojitého přihlášení. Po registraci obdržíte e-mail s žádostí o potvrzení registrace. Bez zveřejnění těchto údajů není přenos našeho zpravodaje možný. Odběr zpravodaje můžete zrušit kliknutím na odkaz pro odhlášení na konci každého zpravodaje.

5.2. Pověřujeme zpracovatele, aby zasílali náš zpravodaj. Zavázali se, že budou dodržovat příslušné předpisy o ochraně údajů. Smlouva o zpracování objednávky byla uzavřena v souladu s čl. 28 GDPR. Můžete si vyžádat více informací o námi pověřených zpracovatelích smluv na datenschutz@strafinger.at.

5.3. Zpracování údajů probíhá na základě zákonných ustanovení § 96 Abs 3 TKG a článku 6 Abs 1 lit (GDPR).

6. Online nakupování

6.1. Chtěli bychom zdůraznit, že za účelem jednoduššího nákupního procesu a pro pozdější zpracování smlouvy provozovatelem webového obchodu, INCERT eTourismus GmbH & Co KG, 4040 Linec (www.incert.at/dsgvo), který nám poskytuje nástroj voucherů na zpracování voucherových objednávek pro Health & Spa - Premium Hotels, jsou ukládána následující data: titul, jméno, příjmení, datum narození, e-mailová adresa, telefonní číslo, adresa, PSČ, město , Země, zakoupené poukázky, registrace k odběru zpravodaje, způsob platby, číslo rezervace, datum rezervace, hodnota (částka poukazu) Údaje, které jste poskytli, jsou vyžadovány ke splnění smlouvy nebo k provedení předsmluvních opatření. Bez těchto údajů s vámi nemůžeme uzavřít smlouvu.

6.2. Potřebná data pro účely odepsání a vyúčtování kupní ceny za zakoupené vouchery jsou přenášena zpracovatelské bance / poskytovateli platebních služeb (např. Při platbě kreditní kartou) prostřednictvím námi zadaného poskytovatele internetového obchodu INCERT (jak je uvedeno v bodě 6.1) a následně za účelem plnění našich daňových povinností.

Zavázali se, že budou dodržovat příslušné předpisy o ochraně údajů. Smlouva o zpracování objednávky byla uzavřena v souladu s čl. 28 GDPR. Můžete si vyžádat více informací o námi pověřených zpracovatelích smluv na datenschutz@strafinger.at.

6.3. Zpracování údajů probíhá na základě zákonných ustanovení § 96 Abs 3 TKG a čl. 6 DSGVO (zejména souhlas a / nebo nutnost plnění smlouvy).

7. sušenky

Na našich webových stránkách používáme takzvané cookies. Jedná se o malé textové soubory, které se do vašeho zařízení ukládají pomocí prohlížeče. Neubližují.
Cookies používáme, aby byla naše nabídka uživatelsky přívětivá. Některé soubory cookie zůstávají uloženy ve vašem zařízení, dokud je neodstraníte. Umožňují nám rozpoznat váš prohlížeč při příští návštěvě.
Pokud si to nepřejete, můžete nastavit svůj prohlížeč tak, aby vás informoval o nastavení souborů cookie a že to povolíte pouze v jednotlivých případech.
Deaktivace cookies může omezit funkčnost našich webových stránek.
Informace o typu cookies a důvodech jejich použití naleznete v našem prohlášení o cookies.

7.1 Souhlas se soubory cookie

Při prvním přístupu na náš web se zobrazí „okno cookie“, prostřednictvím kterého vás žádáme o souhlas se zpracováním údajů pomocí cookies. Zároveň jsme vás informovali o používání souborů cookie prostřednictvím odkazu v našem prohlášení o ochraně údajů v okně souborů cookie. Používáním našich webových stránek po potvrzení zprávy o cookies jste přijali zpracování dat v souladu s ustanoveními prohlášení o cookies.

7.2 Prohlášení o cookies

Při používání naší webové stránky se používají následující soubory cookie:

PHPSESSID (relace)
Účel: Tento soubor cookie ukládá vaši aktuální relaci s ohledem na aplikace PHP a zajišťuje tak, že všechny funkce tohoto webu, které jsou založeny na programovacím jazyce PHP, lze zobrazit v plném rozsahu. Doba skladování: Do konce relace prohlížeče (smaže se při zavření internetového prohlížeče).

cookie_notice_accepted
Účel: Tento soubor cookie ukládá, zda a kdy uživatel souhlasil s prohlášením o souboru cookie potvrzením. Doba skladování: 1 měsíc.

Google Analytics (_ga, _gat, _gat_UAXXXXXX-X, _gid, __utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz) Účel: Tyto soubory cookie se používají ke generování statistických informací o přístupu na naši webovou stránku za účelem generování přehledů a zlepšení uživatelské přívětivosti naše webové stránky. Podrobné informace o všech souborech cookie Google Analytics naleznete na https://policies.google.com/technologies/types?hl=de. Doba skladování: Podrobné informace o tomto najdete pod https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage.

8. Používání Google Analytics

Tato webová stránka používá Google Analytics, službu webové analýzy od společnosti Google Inc. ("Google"). Poskytovatelem je Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA. Společnost Google Inc je certifikována jako příjemce údajů podle rámce EU-USA Privacy Shield Framework.

Google Analytics používá takzvané „cookies“, textové soubory, které jsou uloženy ve vašem počítači a umožňují analýzu vašeho používání webových stránek. Informace generované souborem cookie o vašem používání této webové stránky se obvykle přenášejí na server Google v USA a tam se ukládají. Pokud je na tomto webu aktivována anonymizace IP, bude vaše IP adresa předem zkrácena společností Google v členských státech Evropské unie nebo v jiných smluvních státech Dohody o Evropském hospodářském prostoru. Celá adresa IP bude přenesena pouze na server Google v USA a tam bude ve výjimečných případech zkrácena. Z pověření provozovatele této webové stránky použije Google tyto informace k vyhodnocení vašeho používání webové stránky, k sestavení zpráv o činnosti webových stránek a k poskytování dalších služeb souvisejících s používáním webových stránek a internetu.
IP adresa přenášená vaším prohlížečem jako součást Google Analytics nebude sloučena s jinými údaji Google.
Ukládání cookies můžete zabránit příslušným nastavením softwaru vašeho prohlížeče; upozorňujeme však na to, že v takovém případě možná nebudete moci využívat všechny funkce tohoto webu v plném rozsahu. Můžete také zabránit společnosti Google ve shromažďování údajů generovaných souborem cookie a souvisejících s vaším používáním webových stránek (včetně vaší IP adresy) a ve zpracování těchto údajů společností Google pomocí pluginu prohlížeče dostupného pod následujícím odkazem. Stáhnout a nainstalovat v: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Tento web používá Google Analytics s příponou „_anonymizeIp ()“. Výsledkem je, že adresy IP jsou dále zpracovávány ve zkrácené formě, takže lze vyloučit osobní odkazy. Pokud lze údaje shromážděné o vás propojit s osobou, bude to okamžitě vyloučeno a osobní údaje budou okamžitě odstraněny.

Google Analytics používáme k analýze používání našich webových stránek a k jejich pravidelnému zlepšování. Získané statistiky můžeme použít ke zlepšení naší nabídky a zvýšení její zajímavosti pro vás jako uživatele. Ve výjimečných případech, kdy jsou osobní údaje přenášeny do USA, společnost Google předložila štít EU-USA na ochranu soukromí, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Právním základem pro používání Google Analytics je čl. 6 odst. 1 věta 1 písm. F GDPR.

Informace o třetích stranách: Google Dublin, Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irsko, fax: +353 (1) 436 1001. www.google.com/analytics/terms/de.htmlPřehled ochrany údajů: www.google.com/intl/de/analytics/learn/privacy.html, jakož i prohlášení o ochraně údajů: www.google.de/intl/de/policies/privacy.
Tento web také používá Google Analytics k analýze toků návštěvníků mezi zařízeními, která se provádí pomocí ID uživatele. Analýzu vašeho využití napříč zařízeními můžete deaktivovat ve svém zákaznickém účtu v části „Moje data“, „Osobní údaje“.

9. Používání knihoven skriptů (Google Web Fonts)

Abychom mohli náš obsah správně a graficky přitahovat napříč prohlížeči, používáme knihovny skriptů a knihovny písem, jako jsou. B. Webová písma Google (www.google.com/webfonts). Webová písma Google se přenášejí do mezipaměti vašeho prohlížeče, aby se zabránilo opakovanému načítání. Pokud prohlížeč nepodporuje písma Google Web Fonts nebo brání v přístupu, zobrazí se obsah standardním písmem.
Vyvolání knihoven skriptů nebo knihoven písem automaticky spustí připojení k provozovateli knihovny. Je teoreticky možné - ale v současné době také nejasné, zda a pokud ano, za jakým účelem - že provozovatelé těchto knihoven shromažďují údaje.
Zásady ochrany osobních údajů provozovatele knihovny Google naleznete zde: www.google.de/intl/de/policies/privacy.

10. Souhlas a právo na odstoupení

10.1. Pokud je váš souhlas nezbytný pro zpracování vašich údajů, budeme jej zpracovávat pouze s vaším výslovným souhlasem.

10.2. V zásadě nezpracováváme údaje nezletilých osob a nemáme k tomu oprávnění. Poskytnutím souhlasu potvrzujete, že jste dosáhli věku 14 let nebo že váš souhlas dal váš právní zástupce.

10.3. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat na následující e-mailové adrese: datenschutz@strafinger.at

V takovém případě budou údaje, které o vás byly dříve uloženy, anonymizovány a následně použity pouze pro statistické účely bez osobního odkazu. Odvolání souhlasu nemá vliv na zákonnost zpracování prováděného na základě souhlasu až do okamžiku odvolání.

11. Zabezpečení dat

11.1. KÄRNTEN RADREISEN - RAKOUSKO RADREISEN - KANUWANDERN používá technická a organizační bezpečnostní opatření k ochraně uložených osobních údajů před náhodnou nebo úmyslnou manipulací, ztrátou nebo zničením a před přístupem neoprávněných osob. Naše bezpečnostní opatření se neustále zlepšují v souladu s technickým pokrokem.

12. Vaše práva

12.1. Máte právo na informace od odpovědné osoby v KÄRNTEN RADREISEN - RAKOUSKO RADREISEN - KANUWANDERN o příslušných osobních údajích. Pokud neexistuje zákonný požadavek na uchovávání, máte právo na odstranění těchto údajů a na vznesení námitky proti zpracování. Máte také právo na opravu údajů a na omezení zpracování, na přenositelnost údajů a na podání stížnosti u rakouského úřadu pro ochranu údajů (Wickenburggasse 8-10, 1080 Vídeň, e-mail: dsb@dsb.gv.at).

12.2. Pokud jde o vaše práva, kontaktujte nás na adrese datenschutz@strafinger.at nebo STRAFINGER Tourismusmanagement & Reisebüro GmbH pro KARINSKÉ CYKLISTICKÉ PROHLÍDKY - RAKOUSKO CYKLISTICKÉ PROHLÍDKY - KANOE TOURS, Ossiacher See Süduferstraße 59 - 61,
9523 Landskron / Villach, kontaktní osoba: Max Strafinger

/* /* /* g[%facebrlbows mapstpsi/getgrt c,nciess map-Sctwlasht-Sc , ]}","wc_aclass="Crlbs-Ct view_eiptnmal_tg{%class="_brlbs-/:{s ssLiull;":{%class="_brlbs-/:%class="_brlbs-/}de"vascrip":{%cww.kCt BinstaCtoswip":"0"}}}psch=""> g{%facebrlbo:{s ssLiull;":[]ps"vascrip":{%cww.kCt BinstaCtoswip":"0"},ncitInJSks\/HNjcmlwdD5pZih0eXBlb2Ygd2luZG93LkJvcmxhYnNDb29raWUgPT09ICJvYmplY3QiKSB7IHdpbmRvdy5Cb3JsYWJzQ29va2llLnVuYmxvY2tDb250ZW50SWQoImZhY2Vib29rIik7IH08L3NjcmlwdD4=c,ncitOlaJSks\"},n mapst:{s ssLiull;":{%NIDn",